Hvem er Coverbox

Vores firma

Coverbox er reparatør af smartphones, tablets og Mac, samt forhandler af covers og tilbehør til selv samme. Vi importerer selv vores tilbehør, og sikrer et bredt sortiment, der passer til vores kunder. Ydermere køber og sælger vi brugte iPhones, iPads og Macs.

Vores historie

Coverbox har et stærkt ønske om at gøre hverdagen nemmere og bedre for vores kunder. Vi er stolte af vores håndværk og dedikerede til den gode service.

Det er vigtigt for os, at alle kan få den hjælp de behøver, og vi har sat os et mål om at være dem, du kommer til for hjælp med stort og småt omkring dine mobile enheder.

I forbindelse med nytænkning af vores koncept ønsker vi at gøre en større forskel for miljøet. Foruden at forlænge levetiden på dine mobile enheder vil butikken også syne anderledes, da tilbehøret ikke længere vil være pakket ind i unødig plastik.

Hvorfor vælge os ?

Hos Coverbox ønsker vi altid det bedste resultat for kunden. Vi bruger gerne ekstra tid på at finde den løsning, der passer til dig.

Ved at vælge Coverbox får du reparatører med et stort erfaringsgrundlag, kvalitetsreservedele og et personale, der værdsætter grundighed og ærlighed.

Vi har mange års teknikererfaring, og vi har vores eget loddeværksted, hvilket betyder, at vi kan reparere stort som småt.

Ved at vælge Coverbox får du et personale som selv kvalitetstester de produkter der sælges, og som har en stor viden om, hvordan du bedst beskytter din telefon, iPad eller MacBook.

Når du vælger os, er din enhed i trygge hænder, og vi kan klare både store og små opgaver i butikken.

Som hovedregel er reparationstiden kort, og vi klarer de fleste reparationer mens du venter.

Har du spørgsmål til os er du altid meget velkomment til at skrive eller ringe til os.

Se meget mere under kontakt os.