SALG AF BRUGT UDSTYR

Brugte Apple / Samsung og Huawei produkter

VI SÆLGER BRUGTE PRODUKTER

Hvad sælger vi ?

På coverbox.dk finder du et stort udvalg af brugte iPhones, iPads og MacBooks, som er i en kvalitet vi kalder ”som ny”. Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde iPhones, iPads og MacBooks til personer med hvilket som helst budget, og derfor har du også mulighed for at opnå store besparelser når du køber en brugt iPhone eller en brugt iPad på coverbox.dk

For at gøre vores forretning med brugte mobiltelefoner, tablets og MacBooks, så transparent som overhovedet muligt, har vi inddelt vores iPhones, iPads og MacBooks i forskellige standgrader. Der står derfor skrevet ud fra hvert produkt om det er kvalitet: Som Ny, Pæn og Velholdt eller brugt, hvor Som Ny kvaliteten er bedst og Brugt kvaliteten er dårligst. På den måde sikre vi os, at du altid ved hvad du kan forvente af det produkt du handler hos CoverBox.dk.

Stand

  • Som Ny Produktet fremstår som nyt, men kan have ganske små og ubetydelige ridser, som kun ses helt tæt på.
  • Pæn og Velholdt Produktet kan have mindre kosmetiske og ridser. Der kan være små ridser i skærmen, men ingen, som forstyrrer billedet eller evt. touch-funktionen
  • Brugt Produktet kan have en højere grad af kosmetiske ridser i metalramme, cover eller lakering. Der kan være ridser i skærmen, men ingen, som forstyrrer billedet eller evt. touch-funktionen

Fordelene ved en brugt iPhone, iPad eller MacBook

Der er mange fordele ved at købe en brugt Apple iPhone, iPad eller MacBook. Udover prisen, som er markant lavere bl.a. på grund af brugtmoms ordningen, som gør at du får et produkt uden at skulle betale salgsmoms, så opnår du også en del andre fordele ved at købe brugt.

4 gode grunde til at købe en brugt iPhone, iPad eller MacBook

  1. Mulighed for at opnå store besparelser
  2. Du skåner miljøet ved at genbruge
  3. De er renoveret og istandsat
  4. Du får 2 års garanti (gælder Som Ny og Pæn og velholdt) og (1 års garanti på Brugt)

Brugt iPhone

Skal du have anskaffet dig en ny iPhone eller en anden mobiltelefon, så er det helt klart en god ide at overveje en brugt eller såkaldt “refurbished”. Find din brugte, men nye iPhone På CoverBox.dk
Alt på din “nye” iPhone er renset og testet, så du kan være sikker på at den virker optimalt. Vælg imellem forskellige iPhones modeller i forskellige farver og med 16 til 512 GB hukommelse. Udover brugt iPhones kan du også finde andre brugte mobiltelefoner fra bl.a. Samsung og Huawei, som du ligeledes kan opnå store besparelser på, når du køber dem hos CoverBox.

Se udvalget af brugte iPhones Her!

Coverbox Køge

Brugt iPad

En iPad er efterhånden en obligatorisk gadget i alle husstande, og det er med god grund. En iPad kan nemlig bruges af alle, både børn, unge og voksne. Hos CoverBox kan du finde et stort udvalg af brugte iPads til nogle af nettets skarpeste priser. Vælg imellem iPad Pro, iPad 2018, iPad 2017, iPad Air, iPad Air 2 og iPad Mini modeller i kvaliteterne A, B og C, hvor A er den bedste kvalitet. Vi forhandler også tablets fra andre mærker som f.eks. Samsung og Huawei, som du også kan finde her på siden.

Se udvalget af brugte iPads Her!

Coverbox Køge

Brugt MacBook

En ny MacBook computer kan være en dyr fornøjelse, men hvis du køber den brugt kan der være mange penge at spare. Hos CoverBox finder du et stort udvalg af brugte MacBook computere. Vi forhandler både MacBook Pro computere og MacBook Air computere i stand A, B eller C, hvor A er bedste kvalitet. Ligesom vores brugte iPhones og iPads er der ikke momsfradrag på vores MacBook computere, så der kan opnås store besparelser ved at købe en brugt MacBook computer. Vores tekniker renser og tester altid alle vores MacBooks inden de kommer til salg, så du kan være 100% sikker på at den virker når du modtager den.

Vi får alle vores brugte mobiltelefoner, tablets og computere på lager enkeltvis, så du skal nogen gange være hurtig til at træffe en beslutning, hvis du vil være sikker på, at din “nye” iPhone, iPad eller tablet ikke bliver udsolgt. Du kan finde hele vores udvalg her på siden.

Se udvalget af brugte MacBooks Her!

Coverbox Køge

* enheden er købt i udlandet og derfor ikke er omfattet dansk købelov

Overtagelsen af garanti og/eller reklamationsret er kun gældende for den enhed vi reparerer og ikke det tilbehør, der evt. fulgte med ved det oprindelige køb.

Reklamationen skal meddeles Coverbox inden for rimelig tid efter fejlen eller defekten er opdaget.

Har du spørgsmål ang. en reparation, er du altid meget velkommen til at kontakte os

Vi står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer